milyenabolcsiben
about-us_section_01_1

Üdvözlünk a Bobájka Bölcsiben

Szeretnénk a gyermekek számára a családias légkör mellett olyan plusz élményekkel szolgálni, amelyek emlékezetessé teszik mindennapjaikat és a játszva tanulás mellett támogatják érzelmi intelligenciájuk, beszédfejlődésük és biztonságérzetük kialakulását.

cloud_1

Küldetésünk

Nincsenek elvárásaink a gyerekekkel szemben sem az evés, sem a szobatisztaság, sem a beszéd tekintetében. Minden gyermek a saját ritmusában fejlődik, nincsen értelme ebben az életkorban hasonlítgatnunk őket egymáshoz. Mindent megteszünk, hogy támogassuk fejlődésüket, ehhez maximálisan szem előtt tartjuk az adott gyermek egyéni és életkori sajátosságait.

A gyerekek napközbenminden erejüket összeszedve figyelonek tárasikra, bölcsis szabályok betartására, próbálnak jól viselkedni. Fontos, hogy teret adjunk a gőz kiengedésének is, így a levegőzést minden nap beiktatjuk a napirendünkbe. 

Nyitvatartás: 8.00-16.30-ig  (kivéve a hétvégi munkanapokat)

Nyáron mindössze két hétig és a téli időszakban a két ünnep között tart zárva a Bobájka

Amennyiben szimpatikusak lettünk, vedd fel velünk a kapcsolatot és lehetőséget biztosítunk a személyes találkozóra, nyilt napra, ahol minden felmerülő kérdésedre választ adunk és igyekszünk kialakítani a bizalmat, hisz úgy gondoljuk az a legfontosabb lépés a mosolygós bölcsis évek megéléséhez.